Menu

King Of Nordic S05E07

Så blev endnu en omgang kvalifikationskampe til King of Nordic skudt i gang med en fremragende præstation fra alle hold.

Vi er stolte af at kunne sige, at Ez Skins den 16/12/2016 skal repræsentere Danmark i King of Nordic finalerne. Efter Ez Skins slog Ins1ght-Ins1ght i først kamp 16-1, gik de for alvor i gang med at sikre sig en plads i semifinalen. Inde semifinalen skulle de kæmpe imod Shahata hvor de imponerende også vandt 16-1. I kampen før semifinalen skulle de møde not virgins, som havde vundet over deres modstander Team_lars med 16-13 og med den sejer er not virgins klar til endelig at give Ez Skins noget modstand. Dog skulle de vise sig, at not virgins kæmpede en brag kamp, men måtte lægge våbnene og sige tillykke til Ez Skins for at sikre sig en plads til semifinalerne ved at vinde 16-6.

I semifinalen skulle Ez Skins kæmpe imod OnlinerKings som havde kæmpet med blod, sved og tårer for at sikre sig en plads i semifinale og de ville derfor gøre deres bedste for at slå Ez Skins. Det skulle dog vise sig, at Ez Skins slog OnlinerKings med 16-12.

De havde nu sikret sig en plads i kvalifikations finalen og skulle nu møde Unicorn Thugs som var klar på at give Ez Skins baghjul.

Map line up så således ud; cache, mirage og nuke.

Unicorn Thugs

dJ_LukkifAR
Mr. Jørgen Leth
Spudini Bitskins.dk
Vaseline
bBbbBbili

Ez Skins

P4TT1 =D
Madsiaten
vhL
rex123
Lux0

Finalen blev skudt i gang og det gik hårdt for sig. Begge hold kæmpede en brag kamp, men Ez Skins trak første sejer hjem ved at slå Unicorn Thugs 16-10. Vi skiftede nu map til Mirage, hvor Unicorn Thugs startede som CT og Ez Skins startede som T. Det gik vildt for sig og EZ skins vandt 7 ud af 8 runder i træk. Det skulle dog hurtigt vise sig, at Unicorn Thugs ikke ville gå ned uden modstand til Ez Skins og de vandt hele 7 runder i træk og stod derfor i spidsen efter først halvleg hvorefter de skiftede side. Her startede Ez Skins ud med en fremragende indsats og vandt 3 runder i træk, dog blev de hurtigt overrumplet af Unicorn Thugs som vandt 6 runder i træk og derved bragte sig selv i spidsen af kampen, hvor de stod til at gå hjem med sejren. Men Ez Skins havde endnu ikke givet op og kom tilbage med en fremragende indsats, hvor de vandt hele 6 runder i træk og de kunne derfor kalde sig vindere af kvalifikationen til King of Nordic.

Unicorn Thugs  0  vs. 2 Ez Skins

 

Tillykke til Ez Skins og bedre held næsten gang Unicorn Thugs!

Vi ser frem til en lige så god indsats til kampene på fredag, hvor de forhåbentlig tager en dansk sejer hjem.
Tak til alle som deltog og var med til at vi kan blive ved med at producere King of Nordic.

Finalen kan følges på fredag fra klokken 19:00 på Twitch


Danske eSport - Facebook chatgruppe https://www.facebook.com/groups/1508178942841208/

eSport.dk - Hurtige eSports nyheder https://www.facebook.com/eSportdk/

No comments

Skriv et svar