Menu

CS:GO: King of Nordic klar med præmiepulje på 75.000

Så er det tid til sæson 5 af King of Nordic!

I forbindelse med at dette event har været en succes de sidste 4 sæsoner, vender det nu tilbage i større og bedre form.
I denne omgang bliver der nemlig genereret 10.000 euro til den samlede prize pool, i stedet for de forhenværende 2.500 euro.
Herudover deltager Island nu også i turneringen, samt at Norges største eSport site vil være en ny kvalifikationspartner for Norge. Målet med disse to tiltag er at opnå muligheden for at opdage endnu flere talenter på den Nordiske scene, samt for at bringe endnu mere god eSport til denne turnering.
Det er selvfølgelig også i turneringens interesse at skabe nye stjerner, hvilket også kan lade sig gøre med dette format.
Sæson 5 vil byde på 10 episoder fyldt med intens CS:GO underholdning, hvor alle nationer vil kæmpe for at nå til tronen (king of the hill koncept).

Danmark er lige pt kongen af tronen, så støt op om dem til premieren på fredag!

Danmark vandt den sidste kamp i forrige sæson, hvilket betyder at vi sidder på tronen og det er derfor NoOrg der igen skal repræsentere Danmark i sæsonpremieren på fredag d. 28 oktober. Dette betyder at vi tidligst kommer til at have en kvalifikation i næste uge.

Deltagende nationer:
danmark
Danmark
sverige
Sverige
norge
Norge
finland
Finland
2000px-light_blue_flag_of_iceland-svg
Island

 

 

King of Nordic denne sæson

Som tidligere nævnt er præmiesummen for turneringen steget betydeligt, hvilket betyder at den ugentlige præmiesum nu er oppe på 500 euro. Dette betyder altså at det vindende hold af den internationale finale, får 500 euro for hver uge de vinder. I den forbindelse skal det også nævnes, at hvis et hvilket som helst  hold bliver på tronen 3 uger i streg, vil det udløse en 1.500 euro ekstra jackpot. Dette betyder, at hvis et hold vinder turneringen 3 uger i streg, så får de altså 2.500 euro (svarende til ca. 18.750 kr.) Ved episode 10, vil ugens kontantpræmie være 1.000 euro i stedet for 500 euro. Den samlede præmiefordeling for antal gange vundet i streg ser således ud:

1. gang som vinder af King of Nordic: 500 EUR
2. gang som vinder af King of Nordic: 500 EUR
3. gang som vinder af King of Nordic: 2.000 EUR ​Jackpot
4. gang som vinder af King of Nordic: 500 EURkon2
5. gang som vinder af King of Nordic: 500 EUR
6. gang som vinder af King of Nordic: 2.000 EUR ​Jackpot
7. gang som vinder af King of Nordic: 500 EUR
8. gang som vinder af King of Nordic: 500 EUR
9. gang som vinder af King of Nordic 2000 EUR ​Jackpot
10. Episode af King of Nordic: 1.000 EUR til det vindende hold (ligegyldigt om de sad på tronen i den foregående uge)

Før showet vil der være nationale kvalifikationer, hvor de enkelte lande skal finde dét hold der skal repræsentere deres respektive nation i hver uge’s TV-show; King of Nordic.
King of Nordic bliver streamet hver fredag kl. 19:00 på Twitch. Fredagens show vil dog kun indeholde 4 af nationerne, hvilket betyder at 2 af nationerne om torsdagen skal kæmpe om deres plads i finalen. Torsdagens kamp vil ikke blive streamet.

King of Nordic finalerne

Det map som skal spilles, vil blive valgt helt tilfældigt fra den eksisterende map pool i forbindelse med turneringen ved kampstart.
Informationer om de kvalificerede hold skal udleveres til King of Nordic’s hovedadmins senest onsdag kl. 18:00 hver uge, herunder holdnavn, lineup (inkl. stand-ins) og kontaktinformationer. Ingen undtagelser. Disse informationer gives videre ved at udfylde en online form, der vil blive videresendt til jer af eSport.dk’s admins efter afsluttet kvalifikation. Det er også vigtigt at pointere at King of Nordic skal have demoer fra kvalifikationsfinalen, hvilket er grunden til at vores kvalifikationsfinale skal spilles på vores server hosted af swedishhost, hvor demoerne automatisk bliver uploaded til en fælles mappe.

Map Pool

  • Dust II
  • Cache
  • Mirage

 

Praktisk info

Serveren som vil blive anvendt til King of Nordic finalerne er udbudt af Swedishhost.se.
Ved udeblivelse af et enkelt hold vil det resultere i at finalerne afholdes i et Bo3 format.
Ved udeblivelse af to hold vil de to resterende hold gå direkte til en Bo3 finale.
Hvis det hold som sidder på tronen udebliver, vil alle præmier der originalt ville tilfalde dette hold frafalde.

Kampregler

– Kampene spilles i Bo1 format.
– MR16 (15 runder pr. side – første til 16 runder).
– Overtime: 3 runder pr. side, første til 4 runder ud af 6 runder.
– Hvis stillingen bliver 21-21 (efter 2x overtime), afgøres kampen ved en “sudden death round” – altså, en knivrunde.
– Det er ulovligt at plante en bombe hvor den ikke kan høres, eller ikke kan blive defused.
– Pixelwalking og andre exploits er ikke tilladt.
– VAC-bannede folk har ingen adgang til King of Nordic turneringen.

Bemærk at kommer man mere end 10 minutter for sent til sin kamp, så bliver kampen opgivet til fordel for modstanderen som så vil vinde. Dette hører under reglen med at udeblive.


Om King of Nordic:

King of Nordic er en international nordisk esports turnering. Meningen med King of Nordic er at skabe fokus på en bredere gruppe spillere og inspirere dem til at spille i organiserede ligaer. Håbet er at spillere med konkurrencemæssige ambitioner kan opnå et “moment of glory” og potentielt blive anerkendt som professionelle spillere. King of Nordic ønsker at give hold og talenter en chance i spotlyset.

Om Electronic Sports Entertainment Nordic

ESEN Studio blev stiftet som en TV og medie virksomhed, der fokuserer på eSports og gaming indhold. ESEN er passioneret omkring at skabe enestående indhold og opbygge et engageret publikum. ESEN stræber efter at blive en leder indenfor deres område.

For mere information:

www.facebook.com/kingofnordic

www.esenstudio.com

www.twitch.tv/kingofnordic


Danske eSport - Facebook chatgruppe https://www.facebook.com/groups/1508178942841208/

eSport.dk - Hurtige eSports nyheder https://www.facebook.com/eSportdk/
- Morten Sørensen. - Mand, 24 år. - Randers, Danmark. - eSport enthusiast. - Tømrer / IT-Supporter - Glad og smilende. etc. :)

5 comments

  1. Munk siger:

    Hvor kan hold melde sig til??

Skriv et svar