Menu

Danmark solidt på tronen i King of Nordic

Danmark har de sidste par uger domineret Norge, Sverige, Finland og Island i det ugentlige opgør i King of Nordic.

Holdet har nu vundet turneringen 3 uger i streg, hvilket betyder at de på nuværende tidspunkt har vundet en præmiesumpå 3.000 euro (ca. 22.000 kroner). I fredags sikrede Danmark sig sejren for 3. gang i streg, hvilket betyder at holdet vandt en jackpot på 2.000 euro. Går holdet hele vejen og fastholder deres plads på tronen i resten af sæsonen, kan de potentielt vinde en samlet pengepræmie på ca. 37.000 kroner!

Det danske hold moDstand er sammensat af spillerne:

Lucas ‘Bubski‘ Andersen
Danny ‘BERRY‘ Krüger
Sebastian ‘Basso‘ Aagaard
Kevin ‘KS‘ Svenningsen
Nikolaj ‘holzt‘ Holst

Præmiefordelingen ser således ud:

  1. gang som vinder: 500 euro (vundet i episode 5)
  2. gang som vinder (i træk): 500 euro (vundet i episode 6)
  3. gang som vinder (i træk): 2.000 euro ​Jackpot (vundet i episode 7)
  4. gang som vinder (i træk): 500 euro (mulig præmie i episode 8)
  5. gang som vinder (i træk): 500 euro (mulig præmie i episode 9)
  6. gang som vinder (i træk): 1.000 euro (mulig præmie i episode 10)

 
I sæsonens finale (episode 10) vil vinderen modtage 1.000 euro uanset om de sad på tronen ugen før. Sæsonfinalen vil derfor under alle omstændigheder blive noget af en fest.

Følg finalen på Twitch

Finalen bliver sendt hver fredag fra klokken 19.00 på Twitchhvor de 5 deltagende lande skal spille mod hinanden i et king-of-the-hill format. Finalen vil blive spillet omkring klokken 22.00 og siden Danmark allerede sidder på tronen, er dét den eneste kamp vi skal spille på fredag. Mere information om turneringen kan findes på www.kingofnordic.com.

Om King of Nordic:
King of Nordic er en international nordisk esports turnering. Meningen med King of Nordic er at skabe fokus på en bredere gruppe spillere og inspirere dem til at spille i organiserede ligaer. Håbet er, at spillere med konkurrencemæssige ambitioner kan opnå et “moment of glory” og potentielt blive anerkendt som professionelle spillere. King of Nordic ønsker at give hold og talenter en chance i spotlyset. Hver uge afholdes der nationale kvalifikationer, hvor hver af de 5 nationer udvælger dét hold der skal repræsentere dem i fredagens finale. Fredagens finale bliver streamet på Twitch, hvor ESEN står for at producere enestående underholdning med massere af sjov, spændende kampe og så selvfølgelig massere af give-aways.

Om Electronic Sports Entertainment Nordic
ESEN Studio blev stiftet som en TV og medie virksomhed, der fokuserer på eSports og gaming indhold. ESEN er passioneret omkring at skabe enestående indhold og opbygge et engageret publikum. ESEN stræber efter at blive en leder indenfor deres område.

Partnere
Finland ​http://csgofinland.fi/
Norge ​http://www.gamer.no​/
Sverige ​http://www.publiclir.se/
Island ​http://www.esports.is/


Danske eSport - Facebook chatgruppe https://www.facebook.com/groups/1508178942841208/

eSport.dk - Hurtige eSports nyheder https://www.facebook.com/eSportdk/
Daglig leder af esport.dk

No comments

Skriv et svar