Menu

DANMARK VINDER KING OF NORDIC S07E10

Efter mere end 12 uger med svenskerne på tronen i King of Nordic måtte de i aften se sig slået af Danmark!

Danmarks første kamp i aftens finaler var imod Norge på Cache hvor danskerne startede ud med en imponerende stærkt CT-side som de sluttede 11-4, før de lukkede kampen på T-side med scoren 16-5.

Next up var Island på Overpass, og her viste danskerne at de også kan finde ud af at spille T-side med en overbevisende 14-1 halvleg. I anden halvleg lukkede de hurtigt kampen med pistolen og den efterfølgende runde til scoren 16-1.

I finalen stod så svenskerne som har siddet på tronen i 3 måneder, indtil nu! Kampen skulle afgøres på Inferno og her startede danskerne på CT-side. Her viste de endnu engang at det er noget de er rigtig gode til, med hele 11 runder i første halvleg. På trods af den store føring brugte Sverige CT-sidet Inferno på samme måde og tog de første 7 runder af anden halvleg hvilket bragte scoren op på 11-11. Derfra skiftede hvert hold til at vinde en runde eller to før Danmark til sidst fik lukket kampen til 16-14, og de kan derfor sætte sig på tronen i King of Nordic!

Danmarks lineup

Danmark kommer dog desværre ikke til at beholde tronen til næste sæson grundet ændringer til King of Nordic. Mere herom når den nye sæson starter i august.


Danske eSport - Facebook chatgruppe https://www.facebook.com/groups/1508178942841208/

eSport.dk - Hurtige eSports nyheder https://www.facebook.com/eSportdk/

One comment

1 Pings/Trackbacks for "DANMARK VINDER KING OF NORDIC S07E10"
  1. […] 7 af King of Nordic endte med et dansk line-up som sejrherrer over rivalerne fra Sverige, som ellers havde siddet på tronen 12 uger i streg. Det var en […]

Skriv et svar

Log ind:

Aktive Turneringer

Artikler