Menu

Danske Spil til Copenhagen Games

Betting er ret stor i mange brancher, men der er vist ingen tvivl om at væksten i betting er største i esport.
Netop derfor er det med glæde at vi kan byde Danske Spil velkommen til Copenhagen Games 2017

En af de aspekter som Danske Spil kan tilføje, imodsætning til alle deres konkurrenter, er at en del af de indtjente penge går tilbage til samfundet, i form af udlodningsmidler (tidligere tipspengene)

Danske Spil, som også er en af hovedsponsorerne af DM i CS:GO, inviterer inden for i deres stand i Øksnehallen til konkurrencer og underholdning under Copenhagen Games

Her får man mulighed for at høre mere om eOddset-brandet, DM i CS:GO og ikke mindst vinde fede præmier. EOddsets Brand Manager Rasmus Simonsen fortæller:
“Først og fremmest er vi glade for at være til Copenhagen Games som en af hovedsponsorerne af DM i CS:GO. Men Copenhagen Games er i den grad også en god mulighed for at komme tæt på vores kernemålgruppe, som vi jo rigtig gerne vil give det bedst mulige produkt. Derfor opfordrer vi alle til at kigge forbi vores stand derude.”

EOddset kommer også derud med masser af odds på DM i Counter-Strike, hvor seks danske hold dyster om titlen. Tricked er favorit til turneringssejren. Holdet er sat til odds 1,65 som vinder.

“Derudover kommer vi også til at lave en masse sjov. Vi afholder blandt andet en konkurrence, som alle over 18 år kan deltage i. Vi kan afsløre så meget, at man skal sigte og skyde for at få muligheden for at vinde et Medusa-skin til en værdi af mere end 3000 kroner”, fortsætter Rasmus Simonsen.

Du kan se meget mere til Danske Spils DM-odds lige her.


Danske eSport - Facebook chatgruppe https://www.facebook.com/groups/1508178942841208/

eSport.dk - Hurtige eSports nyheder https://www.facebook.com/eSportdk/
www.slap.dk - www.eSport.dk - www.CopenhagenGames.com www.Comiccon.se ... og mere på vej :-)

No comments

Skriv et svar