Menu

EDU CUP CS:GO – REGELÆNDRINGER

Henover sommeren har vi gennemgået vores regelsæt til EDU Cup CS:GO og særligt to ændringer er vigtige at nævne.

Vi har fået flere henvendelser fra deltagende efterskoler med et ønske om at tillade en spiller at deltage selvom at han/hun har et VAC-ban som er under et år. Begrundelsen har ligget i at eleverne ofte havde et ban fra før de startede på skolen og skolen/læreren har derfor ikke haft mulighed for at arbejde med den pågældende elev først. Alle de skoler som har henvendt har gjort det klart at snyd selvfølgelig ikke er i orden, og at eleverne også vil blive smidt ud af Esports-linjen på den pågældende skole hvis de bliver taget i snyd mens de går på skolen.

For at kunne lade disse elever deltage i vores EDU Cup CS:GO, har vi derfor valgt at åbne for at en lærer/kontaktperson fra skolen kan søges dispensation. Dermed bliver følgende paragraf tilføjet til vores regelsæt:

§4.5.6. Dispensation for et eksisterende ban kan søges ved at en lærer/kontaktperson fra skolen kontakter eSport.dk. Dette er udelukkende en mulighed for deltagere i EDU Cup CS:GO og ingen andre turneringer afholdt af eSport.dk. Hver eneste ansøgning vurderes individuelt.

Som det også står i paragraffen, så er dette udelukkende en mulighed i EDU Cup CS:GO og ingen andre turneringer afholdt af eSport.dk.

Yderligere er det nu kun tilladt at have 2 standins i EDU Cup CS:GO, ligesom det er i alle vores andre turneringer.

Vi ser frem til at åbne for tilmeldingerne til 3. sæson d. 21. august!

Du kan finde hele vores EDU Cup CS:GO regelsæt her.

Har man spørgsmål eller andet til turneringen kan man sende en mail til EDU@slap.dk.


Danske eSport - Facebook chatgruppe https://www.facebook.com/groups/1508178942841208/

eSport.dk - Hurtige eSports nyheder https://www.facebook.com/eSportdk/

No comments

Skriv et svar