Menu

King of Nordic S05E09

OBS Grundet stort LAN på Island denne weekend, har Island ikke kunne stille med et hold til torsdagens kamp. Danmark er derfor direkte videre til fredag.

Så er endnu en omgang kvalifikationskampe til King of Nordic overstået, og en ny repræsentant for Danmark er fundet.

Vi er stolte af at kunne sige, at det bliver UNBOUND der skal repræsentere Danmark mod Island på torsdag kl. 20 i en kvalifikationskamp til fredagens finaler. UNBOUND startede turneringen mod pwnage club of csgo som de uden det helt store problemer, besejrede 16-8. Herefter mødte de uber nOObz som kæmpede bragt, men måtte dog også til sidst se sig slået af UNBOUND 16-14. Næste udfording var MIXHOLDET som dog ikke kunne stille meget op. UNBOUND var nemlig tydeligvis blevet varme, og tog kampen med den komfortable score; 16-5.

Sidste bump på vejen for UNBOUND var Dunno, som lige havde slået T Spawn i semifinalen i en overtidskamp. Finalen skulle afgøres på Dust2, Mirage og til sidst Cache. På Dust2 startede UNBOUND fint ud med at tage første halvleg 9-6 på CT-side, men Dunno fandt noget endnu bedre CT-side spil frem, og tog kampen 16-13. Derefter skulle de over på Mirage hvor UNBOUND i den grad vidste deres værd, med en endnu flottere CT-side på 12-3, hvorefter de lukke kampen til slutresultatet 16-9. Dermed skulle vi ud i sidste map før vi kunne kåre en vinder. Denne kamp startede med endnu en flot CT-side fra UNBOUND. Denne gang tog de første halvleg 11-4 og manglede altså bare 5 runder for at vinde kampen og dermed turneringen. Efter at Dunno havde taget pistolen i anden halvleg, kom UNBOUND tilbage på sporet med et force-buy der involverede 4 Deagles og tog derefter de næste 3 runder. Nu hed scoren 15-5, og UNBOUND manglede altså derfor kun 1 runde får at vinde slaget. Dog slog Dunno fra sig, som fik lavet gode og varierede setups, samtidig med at de fik gang i AWP’en som pludselig så meget action. Dette resulterede i hele 8 runder i streg til Dunno, før UNBOUND fik lukket kampen til resultatet 16-13.

Dunno

Brilledrengen
Freddo
Buller
Poly
Rec0il
Cbc

UNBOUND

kwezz
Streak2k10
TMB
khurii
blaq

Dunno 1 vs. 2 UNBOUND

 

Stort tillykke til UNBOUND og bedre held næsten gang Dunno!

Vi ser frem til en lige så god indsats til kampen på fredag, hvor de forhåbentlig tager en dansk sejr hjem.
Tak til alle som deltog og var med til at vi kan blive ved med at producere King of Nordic.

Finalen mod Sverige/Norge/Finland kan følges på fredag fra klokken 20:00 på Twitch


Danske eSport - Facebook chatgruppe https://www.facebook.com/groups/1508178942841208/

eSport.dk - Hurtige eSports nyheder https://www.facebook.com/eSportdk/

No comments

Skriv et svar