Menu

KING OF NORDIC S07E02 – DANSK REPRÆSENTANT

Sidste fredag blev 7. sæson skudt igang af King of Nordic, hvor Marienlyst Esport stod klar til at forsvare Danmark. På trods af en sejr imod Finland, måtte de desværre se sig slået af Norge. Dette betød at vi i dag skulle finde en ny dansk repræsentant til at forsvare de danske faner i fredagens finale.

Efter dagens kampe er det et selvsikkert Savasci der står klar til at repræsentere Danmark i fredagens finale.

Grundet brackets, var Savasci tilfældigvis allerede videre til anden runde. Første kamp var derfor imod dope som ikke kunne stille meget op og tabte en hurtig kamp 16-4. Savasci kørte derefter videre i kvalifikationen hvor de mødte sidste uges vinder Marienlyst Esport, der på trods af en tæt kamp også måtte se sig slået til sidst med scoren 16-14. I finalen var det så Team Blaaaest som stod klar på den anden side af serveren i en BO3 på Overpass, Mirage og Cbble.

Overpass var Team Blaaaest’s map, men det var ikke til at se da det var Savasci der havde bedst styr på mappet, og hurtigt fik lukket dét map efter 21 runder til 16-5. Next up var så Mirage som var valgt af Savasci og her gik det lige modsat. Denne gang var det Blaest der kunne finde kills, specielt Vazor med 31 af slagsen og kun 15 deaths gav ham en K/D på over 2, hvilket resulterede i en 16-8 score til Blaest. Sidste map, Cbble, kom derfor i spil til dagens kvalifikation. Her blev det en mere frem og tilbage affære, men Savasci trak det længste strå i sidste ende med scoren 16-9, godt hjulpet af Nesquick som denne gang var den med en K/D på 2, med 31 kills og 15 deaths. Det blev dermed Savasci der vandt denne uges kvalifikation efter 2-1 over Team Blaaaest.

Sejren i dagens finale sikrede Savasci den fornemme opgave at skulle forsvare Danmark i King of Nordic finalen på fredag d. 12. maj.

Lineups

Savasci

Sjuush
sunshine
dezcan
nesquick
c0rn
Demitri

Team Blaaaest

Thamlike
alsen
zeas
mazi
Vazor

Brackets

Vi glæder os til at se holdet i aktion på fredag, hvor vi endnu engang vi vise de andre nordiske lande at Danmark godt kan slå fra sig!

En tak skal lyde til alle som deltog i dagens kvalifikation – uden jer kunne vi ikke være en del af det spændende koncept som King of Nordic er. Finalen mod Sverige/Norge/Finland/Island kan følges på fredag fra klokken 19:00 på Twitch.

Mere info om King of Nordic kan findes her: http://kingofnordic.com/


Danske eSport - Facebook chatgruppe https://www.facebook.com/groups/1508178942841208/

eSport.dk - Hurtige eSports nyheder https://www.facebook.com/eSportdk/
Daglig leder af esport.dk

No comments

Skriv et svar