Menu

KING OF NORDIC S07E06 – DANSK REPRÆSENTANT

Denne omgang af King of Nordic bød på mange spændende kampe, dog var det ét opkald der løb med sejren og som skal repræsentere Danmark i fredagens finale!

Første kamp for ét opkald var imod Hva da som blev vundet med scoren 16-9. Anden kamp for ét opkald var imod Konge som blev vundet med scoren 16-11.

Det betød så at ét opkald skulle møde KlapHatten i finalen. Det skulle vise sig at blive en yderst spændende finale hvor begge hold viste hvad de kunne.

Første map bestod af Mirage (KlapHattens valg), hvor ét opkald vandt 16-10. Første halvleg fik KlapHatten ikke et ben til jorden som ct, da den endte 12-3 til ét opkald. Anden gik lidt mere i KlapHattens favør da de nåede at hive 7 runder hjem inden de måtte anerkende tabet af første map.

Andet map bestod af Cobblestone (ét opkalds valg), hvor KlapHatten vandt 16-7.

KlapHatten lagde hårdt ud i første halvleg da de vandt 12-3. Anden halvleg formåede èt opkald kun at få 4 runder yderligere, før KlapHatten kørte de sidste 4 runder hjem. Nu stod stillingen så 1-1, så det hele skulle afgøres på Inferno.

Første halvleg på Inferno var meget lige og endte 8-7 i KlapHattens favør.
Mere skulle det desværre ikke blive til for KlapHatten da de tabte alle runder i anden halvleg, så ét opkald kunne køre den hjem med 9 runder i træk. ét opkald vandt overbevisende 16-8 og er dét hold som skal forsvare Danmark i King of Nordic finalen, på fredag d. 9 Juni.

Lineups

KlapHatten

hug
NikoHeisen
sunshine
Typos
PihL

ét opkald

b0ychild
dfen
notaN1dgl
Kristou
Vazor
mupzG

Vi ser frem til at se holdet i aktion på fredag, hvor vi endnu engang vil vise de nordiske lande at Danmark godt kan spille cs!

En stor tak til de deltagende hold som deltog i kvalifikationen – uden jer kunne vi ikke være en del af det spændende koncept som King of Nordic er.

Finalen mod Sverige/Norge/Finland/Island kan følges på fredag fra kl. 19:00 på Twitch.

Mere info om King of Nordic kan findes her: http://kingofnordic.com/


Danske eSport - Facebook chatgruppe https://www.facebook.com/groups/1508178942841208/

eSport.dk - Hurtige eSports nyheder https://www.facebook.com/eSportdk/

No comments

Skriv et svar