Menu

King of Nordic S10E07 – Dansk repræsentant

Skal vi igen have et dansk hold på tronen i King of Nordic?

Ovenpå 5 uger med et dansk hold på toppen var det i sidste uge tid til at vi skulle finde et nyt hold som kunne repræsentere Danmark da man ikke længere kan sidde på tronen i mere end 5 uger i træk. Desværre for Rex, blameF, miNd, Nicoodoz, scott og siM1t blev Norge en for stor mundfuld, og de måtte derfor forlade fredagens finaler efter 16-12 på Inferno. Derfor måtte vi i dag på jagt efter et nyt lineup til den nordiske turnering.

Vinderen af denne kvalifikationsrunde blev:

preanus

 Meldola
 Jialocin
 ぷ▁▂▃▄▅▆▇█▉▊☠✌☢☣♨☭☭
 wagnr
 dfen

Finalekampen stod imellem preanus og Blames Academy

De to hold blev enige om at spille finalen som BO1 og det var dermed også en kort finalekamp i denne uge.

Kampen skulle udkæmpes på Overpass, hvor preanus lagde hårdt ud med at hive de første 5 runder i hus. Blames Academy kæmpede sig tilbage i kampen og pludselig var stillingen 6-6. De overtog endda føringen ved halvlegen med 8 – 7.

I anden halvleg var preanus igen de bedste på pistolen og tog samtidig de efterfølgende 3 runder. Blames Academy fik desværre aldrig rigtig fat derefter og fik kun hevet enkelte runder i hus før preanus lukkede kampen til stillingen 16 – 12.

Den samlede stilling: preanus 16 – 12 Blames Academy

Vi glæder os til at se preanus i aktion på fredag d. 16. marts hvor de skal kæmpe imod Finland/Norge/Sverige i King of Nordic fra kl. 19:00 på Twitch. 

En stor tak til de deltagende hold som deltog i kvalifikationen – uden jer kunne vi ikke være en del af det spændende koncept som King of Nordic er.

Mere info om King of Nordic kan findes her: http://kingofnordic.com/


Danske eSport - Facebook chatgruppe https://www.facebook.com/groups/1508178942841208/

eSport.dk - Hurtige eSports nyheder https://www.facebook.com/eSportdk/

No comments

Skriv et svar