Menu

King of Nordic S11E02 – Dansk repræsentant

I sidste uges King of Nordic var det danske lineup på hårdt arbejde allerede i deres første kamp mod Sverige. Efter at kampen kom ud i overtid, måtte det danske hold desværre se sit slået med 19-17 til svenskerne. Dette betød at vi i søndags skulle finde dét hold, der skal repræsentere Danmark i finalen på fredag. Vinderen af denne kvalifikationsrunde blev:

eziskins

 JarKo
 MSAA
 Patti
 Typos
 t0mmy

Finalekampen stod mellem eziskins og EnFugl

Umiddelbart var det kun MSAAsViewers der var i stand til at yde modstand til spillerne fra eziskins. eziskins vandt deres første kamp med 16-5, men var faretruende tæt på at blive slået ud i deres 2. kamp mod netop MSAAsViewers. Kampen vandt de dog med scoren 16-14. Det skulle dog vise sig at finalen rimelig hurtigt var overstået, eftersom EnFugl samlet set over de to maps, kun formåede at vinde 10 runder.

Inferno: eziskins  16 – 4 EnFugl

Overpass: eziskins  16 – 6 EnFugl

Den samlede stilling: eziskins 2 – 0 EnFugl


Vi glæder os til at se eziskins i aktion på fredag d. 20. april hvor de skal kæmpe imod Finland/Norge/Sverige i King of Nordic fra kl. 19:00 på Twitch. 

En stor tak til de deltagende hold som deltog i kvalifikationen – uden jer kunne vi ikke være en del af det spændende koncept som King of Nordic er.

Mere info om King of Nordic kan findes her: http://kingofnordic.com/


Danske eSport - Facebook chatgruppe https://www.facebook.com/groups/1508178942841208/

eSport.dk - Hurtige eSports nyheder https://www.facebook.com/eSportdk/
Daglig leder af esport.dk

No comments

Skriv et svar