Menu

ESPORTS GUIDEN

Dansk eSport skal videre.
Det har vi haft meget fokus på over et stykke tid efterhånden.

Vi har set på at skabe stabilitet hos holdene, set på og startet en længerevarende liga i CSGO og vi har diskuteret behovet for betaling i dansk eSport. Vi er langt fra at have gjort de ting vi gerne vil, eller udviklet nok på de ting vi har søsat. Vi er kun i startfasen her på eSport.dk

STORT ARBEJDE FORAN OS
Vi er dog stadig  igang, og farten sættes op efter nytår hvor flere af vore nye folk kommer igang 🙂
eSport.dk er således stadig igang med at rekrutter nye kræfter til alle opgaverne, udvikle turneringer, ret op på hullerne og få beskrevet hele udviklingen fra top til tå. Vores nye hjemmeside er også lige rundt om hjørnet 🙂

STABILITET OG UDVIKLING
Med alle de forskellige emner vi har taget op, har det hele tiden handlet om at gøre dansk eSport mere stabil og mere moden til udvikling og evt. senere også investeringer. Derfor har det ikke kun handlet om eSport.dk alene, det har også handlet om andre projekter indenfor dansk eSport. Fordi dansk eSport er ny, og først nu er ved at vokse ud af sin vugge, er mulighederne uanede, og vi kan kun opfordre andre til at komme igang med så mange ting som muligt.

ESPORTS GUIDEN
Det er således med glæde at vi nu kan annoncer vores nyeste skud på stammen – ESPORTS GUIDEN.

VISIONEN
Formålet med guiden er at inspirere andre til at tage fat i alle dele af dansk eSport.

MISSIONEN
Planen er at skabe guider omkring hvordan man etablerer og udvikler et hold, hvordan man gør med sponsorjagten, hvordan med arrangementer osv.

KUN TIL INSPIRATION
ESPORTS GUIDEN skal absolut ikke ses som en facitliste. Alle har deres eget syn på ting, deres egne måder at håndter udfordringer på og den ene er ikke mere rigtig end den anden. Jeg vil blot gerne dele ud af de erfaringer og oplevelser jeg har haft igennem mere end 15års arbejde med eSporten, i håb om at andre kan bruge det som inspiration.

Første guide handler om hvordan du kan opbygge og drive en spillerorganisation, og vil blive efterfulgt af en guide til hvordan man kan håndter en sponsorjagt.

Jeg håber at I vil tage godt imod initiativet og kom gerne med konstruktiv kritik, kommentarer og ønsker/ideer til guiden generelt.

Velkommen hos ESPORTS GUIDEN

 

 


Danske eSport - Facebook chatgruppe https://www.facebook.com/groups/1508178942841208/

eSport.dk - Hurtige eSports nyheder https://www.facebook.com/eSportdk/
www.slap.dk - www.eSport.dk - www.CopenhagenGames.com www.Comiccon.se ... og mere på vej :-)

2 comments

  1. brandt siger:

    Super fedt!

    Er selv i opstartsfasen med min organisation. Det meste er på plads, nu er det bare økonomien. Derfor ser jeg meget frem til din guide om sponsorer. Vil gerne komme frem på scenen med min organisation! Holder er stortset på plads, det er mere det økonomiske aspekt der driller.

1 Pings/Trackbacks for "ESPORTS GUIDEN"

Skriv et svar