Menu

Opsummering af finalen i TVSyds CS:GO turnering

Opsummering af finalen i TVSyds CS:GO turnering

Der var nerver på til finalen som stod imellem Højer Design Efterskole og Frøslevlejrens Efterskole. De to hold skulle Søndag aften mødes efter en turnering hvor de to hold mere eller mindre havde domineret de andre hold. Det er to hold hvor enhver på holdet viste gode evner og viste at de ville det her! Kommentatorerne var Niels Topp og kendissen ham selv – Anders Blume.

Match 1: Det første map var Train som var valgt af Højer Design Efterskole. Højer kommer godt fra start og lagde ud med en 2-0 føring. Frøslev kom dog igen og reducerede til 2-1. Men det var så også den sidste gang i match nummer 1 at de to hold lå tæt. Train var ikke et map vi i denne turnering havde set før og Højer viste at de havde forberedt sig på mappet. Højer var nærmest ustoppelige og vinder match 1 med hele 16-1.

Match 2: Efter en decideret afklapsning i match 1 ville Frøslev have deres revanche. De valgte mappet Overpass og det så straks bedre ud. Frøslev kommer efter rigtig taktisk spil foran med 5-0 før Højer kunne vinde en runde. Men os seere blev derefter vidner til en rigtig spændende kamp. Højer får reduceret til 8-8, men Frøslev kommer tilbage i føring med cifrene 13-10 og skulle nu kun vinde tre runder før vi skulle til en tredje og afgørende match. Højer vælger dog at tage en timeout for at få styr på nerverne og få rettet op på taktikken.

Nu nævner jeg taktikken, for noget skete der. Højer får reduceret og udligner til 14-14 og spændingen var næsten ulideligt! Højer finder det sidste frem og vinder runden med 16-14 og derved vinder de TVSyds CS:GO turnering!

__________________________________

Jeg vil hermed gerne udnævne de to spillere (én på hvert hold) som jeg synes var kampens spillere. Hos Frøslev vil jeg gerne fremhæve Tr1p. I runde 12 i match 2 går han clutch som den sidste mand og sikrede sejren samt i den samme match i runde 18, der dræber han alle på Højers hold på egen hånd.

Hos Højer var det lidt sværere. Her kunne jeg nævne bla. Crotix som får tre kills i runde 9 i match 2. Eller hvad med Garnarz som i adskillige runder i starten af match 2 fik det ene kill efter det andet? Jeg må dog fremhæve LeffeN der bare hele tiden performer. LeffeN fik i turneringen en del kills og han imponerede med hans evner indenfor CS:GO. Han var endda så overlegen at han skød en af sine holdkammerater i runde 15 i match 1. Men med de skills som både han og resten af holdet viste søndag aften, så er der råd til det!

Der skal herfra lyde et stort tillykke til de to hold, ikke mindst til vinderen Højer Design Efterskole. Jeg ser frem til at høre meget mere om jer alle i fremtiden. I har alle evnerne til at komme langt drenge!


Danske eSport - Facebook chatgruppe https://www.facebook.com/groups/1508178942841208/

eSport.dk - Hurtige eSports nyheder https://www.facebook.com/eSportdk/
Gamer siden 1990

No comments

Skriv et svar