Menu

Stillingen i King of Nordic og EDU

Vi har haft en ualmindelig travl uge her på eSport.dk i denne uge og derfor har vi valgt her at give et overblik over hvad vi egentlig har haft gang i!

King of Nordic:

I mandags blev den ugentlige kvalifikation til King of Nordic afholdt. De 28 deltagende hold kæmpede som sædvanligt hele aftenen og til sidst blev det DEBILE I AKTION der med en 2 – 0 sejr over Sørby, der vandt kvalifikationen og dermed skulle forsvare Danmark i fredagens King of Nordic.

I fredagens finale lagde det danske hold stærkt ud og slog rekordholderene fra Finland med cifrene 16 – 12. Herefter stod Sverige klar til at forsvare deres plads på tronen og på trods af at fantastisk start fra danskerne med stillingen 8 – 0, så formåede svenskerne altså alligevel at slå det danske hold med resultatet 16 – 09. Dette betyder at vi endnu en gang afholder kvalifikation på næste mandag. Ønsker dit hold at stille op, kan i tilmelde jer her.

EDU-CUP:

I torsdags afholdte vi placeringsturnering for de deltagende hold i EDU Cuppen. Faktisk var placeringsturneringen planlagt til at forløbe både tirsdag og torsdag, men eftersom kun halvdelen af de deltagende hold kunne måde op om tirsdagen, valgte vi at afholde hele turneringen om torsdagen. 22 hold mødte op til turneringen og nogle spændende kampe blev spillet. Det er nu op til admins at få placeret alle holdene i de passende divisioner, hvilket der vil komme mere information om senere.

DM-Kvalifkation Aarhus:

Hele weekenden har vi afholdt vores online kvalifikation for hold der ønsker at deltage i Danmarksmesterskabet. Dette var vores 2. kvalifikationsrunde, der vil ende ud i et live event i Aarhus d. 11 og 12. marts. Den afsluttende nyhed for dag 1 kan findes her. Turneringen kører videre idag, hvor man løbende kan følge med i kampene på Toornament.

WAOO-Ligaen

Sideløbende med alle vores andre turneringer kører WAOO-Ligaen også for fulde drøn. Vi har for nylig lavet en opdateringsnyhed omkring stillingen som kan ses her


Danske eSport - Facebook chatgruppe https://www.facebook.com/groups/1508178942841208/

eSport.dk - Hurtige eSports nyheder https://www.facebook.com/eSportdk/
Gamer siden 1990

No comments

Skriv et svar