Menu

TV Syd CS:GO – kvartfinale 1 – 2 opfølgning

Opsummering af den første uge af TVSyds CS:GO turnering

Kvartfinale 1

Mandag d. 6/3 mødtes Frøslevlejrens Efterskole og Højer Efterskole i en meget spændende kamp hvor det hele tiden skiftede med hvem der havde overhånden.

Match 1: I den første match skulle de to skoler dyste på banen Overpass og der kunne Frøslev trække sig sejrsrigt ud med cifrene 16-11. Frøslev kunne have vundet større, men der var vist en lidt mere afslappet indstilling til sidst i kampen som gjorde at Højer indhentede. Coach Martin Petersen har sikkert måtte løfte pegefingeren og få spillerne på sporet igen for at sikre sejren.

Match 2: I match nummer to var det gjaldt det Cache og der endte det i en meget tæt kamp. Begge hold endte i den regulære kamp 15-15 og skulle derfor spille i overtid. Her kunne Højer afgøre kampen og vandt 4-1 og vi var derfor efter to kampe på 1-1 og skulle derved spille en ekstra runde.

Match 3: Den tredje kamp var på banen Dust 2 og her kunne Frøslev sikkert og roligt trække sig som vinderen på cifrene 16-10.

_______________________________________________________________________________

Kvartfinale 2

Onsdag d. 8/3 var det tid til den anden kvartfinale og her var det Vesterlund Efterskole der skulle møde Øse Efterskole.

Match 1 blev spillet på Mirage. Øse viser styrke og vinder sikkert 16-7. Den stil som Øse lagde her viste at det ikke er som hold de er stærkest, men som individuelle spillere. Noget vi bla. kender fra holdet Faze.

Match 2 bød på noget af en overraskelse. Kampen blev spillet på Inferno som har været taget ud i et stykke tid, men som nu var tilbage. Her var der ikke meget at stille op for Vesterlund. De blev ganske enkelt løbet over med cifrene 16-7. Vesterlund var hele tiden presset og havde svært ved at finde taktikken med hvilke våben de skulle købe samt hvornår. Øse var ganske enkelt for stærke.

_______________________________________________________________________________

Mandag d. 13/3 skal næste kvartfinale (3) spilles og det er imellem Sydvestjyllands Efterskole (Hold 2) og Højer Design Efterskole.

Onsdag d. 15/3 skal kvartfinale (4) med Sydvestjyllands Efterskole “hold 1”  møde vinderen i kampen mellem  Sydvestjyllands Efterskole ” hold 2″ og Højer Design Efterskole.

Mandag d. 20/8 mødes Frøslevlejrens Efterskole og Øse Efterskole i den første semifinale.

Kampene spilles kl. 19.55 og kan bla. ses på tv kanalen selv, men også på https://www.twitch.tv/tv_syd


Danske eSport - Facebook chatgruppe https://www.facebook.com/groups/1508178942841208/

eSport.dk - Hurtige eSports nyheder https://www.facebook.com/eSportdk/
Gamer siden 1990

No comments

Skriv et svar