Menu

TV Syd CS:GO – kvartfinale 3 – semifinale 1 opfølgning

Opsummering af den anden uge af TVSyds CS:GO turnering

 

Kvartfinale 3

Mandag d. 13/3 skulle Sydvestjyllands Efterskole (#2) møde Højer Design Efterskole i den tredje kvartfinale.

Match 1: Det første map var på Cache og her viste Højer Design Efterskole at de var kommet for at spille. De leverede en rigtig god taktik og deres rotationer sad lige i skabet. Der var dog ikke så meget Sydvestjyllands Efterskole (#2) kunne gøre og Højer Design vandt med cifrene 16-0.

Match 2: På map nummer to skulle vi se de to skoler dyste på mappet Overpass. Også her viste Højer Design Efterskole at de var for stor en mundfuld for Sydvest. Rent faktisk, så skulle vi helt til runde syv før vi så den første runde gå til Sydvest (#2) og der var også på trods, jubel bag skærmene hos det sydjyske hold. Vi måtte dog derefter se et Højer Design hold der nærmest udraderede Sydvest (#2). Kampen endte 16-1 til Højer Design Efterskole.

__________________________________________________________

Der var sket en ændring som virkelig havde forvirret undertegnede. Der var indtil videre spillet tre kvartfinaler og vi skulle nu til de to semifinaler. Normalt er det jo fire kvartfinaler der så bliver til to semifinaler osv. Jeg måtte erfare at Adventure Efterskolen fra Sjølund ikke kunne stille til start i denne turnering. Dette betød at Sydvestjyllands Efterskole kunne stille med to hold og derfor skulle Højer Design i denne uge første spille en kvartfinale imod hold (#2) og to dage senere spille semifinale imod hold (#1) fra Sydvestjylland der automatisk var kvalificeret til semifinalen.

__________________________________________________________

Semifinale 1

Onsdag d. 15/3 var det Højer Design Efterskole og Sydvestjyllands Efterskole (#1) der skulle mødes.

Match 1: Højer Design Efterskole skulle nu dyste imod Sydvestjyllands Efterskole (#1) og vi lagde ud med mappet Mirage. Ligesom i kampen i mandags, så viste Højer Design igen at de var alt for overlegne. Ikke så meget at kommenterer andet end at Højer Design vinder 16-0.

Match 2: Her gjalt det så mappet Cache. Igen viser Højer Design Efterskole at de bare er et bedre hold. Der var intet som Sydvest (#1) kunne gøre og kampen ender i meget overbevisende 16-0 til Højer Design. Derved kvalificerer Højer Design sig til finalen der spilles søndag d. 2 April.

__________________________________________________________

mandag d. 20/3 gælder det så den anden semifinale og her bliver det sikkert et brag af en kamp. Her er det Frøslevlejrens Efterskole der møder et stærk hold fra Øse Efterskole. Kampen kan ses live på TV Syds egen kanal samt på twitch.tv/tv_syd kl 19.55.

 


Danske eSport - Facebook chatgruppe https://www.facebook.com/groups/1508178942841208/

eSport.dk - Hurtige eSports nyheder https://www.facebook.com/eSportdk/
Gamer siden 1990

No comments

Skriv et svar