Menu

WAOO CS:GO LIGA #2 – FINALESPIL #1 – SEMIFINALISTER

Det blev slutningen på dag 1 af vores finalespil #1 i WAOO CS:GO LIGAEN sæson 2, og dermed fik vi fundet de 4 hold som i morgen skal spille playoffs.

I dag skulle top 4 fra division 3 spille mod top 4 fra division 4.
I gruppe 1 startede AaB eSport ud mod Team Hastatus, som intet kunne stille op og måtte se sig slået med 16-0, 16-0. Samtidig vandt HS og Damer! over SPC med 2-0, og selvom første map blev 16-5, skulle de helt ud i overtime på andet map som blev 19-17.

Dernæst var det så AaB eSport der skulle møde HS og Damer! i upperbracket. Her blev det nogle tætte maps på Mirage og Nuke. På Mirage var det AaB som klarede det bedst i første halvdel af kampen, men HS og Damer! sluttede stærkt af, og de måtte derfor ud i overtime. Og her forsatte HS og Damer! deres moment og vandt map’et 19-16. På Nuke blev det meget frem og tilbage, men til sidst blev det HS og Damer! der kunne kalde sig sejrsherre efter 16-13 og kom dermed videre til playoffs med et samlet 2-0 over AaB eSport.

I lower bracket måtte SPC forlade finalespillet da de pludselig ikke kunne stille hold og det gav derfor W/O til Team Hastatus. Dermed stod decider kampen mellem dem og Aab eSport. Her blev resultatet næsten det samme som i deres første kamp, nemlig 16-0, 16-1, og dermed spillede AaB eSport sig videre playoffs i morgen.

I gruppe 2 var det SMÅT BRÆNDBART fra division 3 som skulle møde Team nN fra division 4, og her kunne niveau forskellen tydeligt ses. Første map var Mirage som sluttede efter bare 17 runder med scoren 16-1 til SMÅT BRÆNDBART, og andet map Cache blev ikke meget anderledes da de her vandt 16-2.

Samtidig med dén kamp spillede Eastern Wizards fra division 3 mod WickedGaming fra division 4. De skulle ud på Mirage, Overpass og til sidst Train. På Mirage var det Eastern Wizards som var bedst da de vandt map’et 16-7, mens at historien var lige modsat på Overpass hvor det var WickedGaming der tog sejren. Kampen skulle derfor ud på Train, og her startede Wizards ud med en stærkt første halvleg som sluttede 11-4 i deres favør. Men med en vundet pistol runde, og generelt en god anden halvleg fik Wicked spillet sig tilbage på 12-13 og fik dermed bragt spændingen tilbage i kampen. Den varede dog ikke længe da Wizards igen trak i arbejdstøjet og fik lukket til scoren 16-12 og dermed 2-1 samlet.

I upperbracket kampen var det så SMÅT BRÆNDBART der skulle kæmpe imod Eastern Wizards. Efter en tæt første kamp som endte 16-14 til Wizards på Mirage skulle kampen over på Inferno. Og her var der ingen tvivl. Wizards holdte W i bund, og map’et endte hurtigt 16-0. Derved spillede de sig videre til playoff kampene i morgen.

I lowerbracket måtte også Team nN forlade finalespillet på grund af mangel på spillere. Derfor var WickedGaming videre til decider kampen mod SMÅT BRÆNDBART. Første map var Mirage og her var Wicked klart bedst eftersom at de blev hurtigt færdige med en 16-2 score. Dernæst var det Train der skulles spilles på, og her var det en helt anden kamp som skulle helt ud i overtime for at blive afgjort. BRÆNDBART trak til sidst det længste strå og tog map’et 19-17. Kampen stod nu derfor 1-1 i maps og det var derfor tid til 3. og afgørende map, Overpass. Her var det metr0 og Gus.B der førte an for SMÅT BRÆNDBART og det hjalp dem i playoffs da de vandt 16-12.

Følgende hold er nået semis og skal spille i morgen:

 HS og Damer!
 Eastern Wizards
 SMÅT BRÆNDBART
 AaB esport

Vi siger for tak for idag, og glæder os imorgen til at tage imod de hold der er kommet videre.

Tidsplan

I morgen søndag:
Playoffs – Checkin 11:30 – 12:00
Semi #1 – 12:15 – BO3 – VETO
Semi #2 – 15:15 – BO3 – VETO
Finale – 18:15 – BO3 – VETO

 

LIVESTREAM

I morgen vil der være livestream på kampene som du kan følge på Twitch: https://www.twitch.tv/esport

 

STILLINGEN


Danske eSport - Facebook chatgruppe https://www.facebook.com/groups/1508178942841208/

eSport.dk - Hurtige eSports nyheder https://www.facebook.com/eSportdk/

No comments

Skriv et svar