Menu

WAOO CS:GO LIGA #2 – FINALESPIL #1 – VINDER

Det er med stor glæde at vi kan lykønske Aab eSport med at have vundet vores første af to finalspil i WAOO CS:GO LIGAEN #2.

Første kamp i playoffs for Aab eSport var semifinale imod  Eastern Wizards som skulle spilles på Cbble (AaB), Inferno (EW) og potentielt Overpass. På første map Cbble, startede AaB ud med at vinde pistolen men tabte de efterfølgende tre runder og første halvleg blev meget frem og tilbage. I anden halvleg var det dog AaB der svingede taktstokken da de tog de første 7 runder og til sidst lukkede det map til scoren 16-9. Andet map var Inferno, EW‘s map, og her fortsatte AaB deres momentum med en flot 12-3 halvleg. EW‘s overtog dog starten af anden halvleg med 7 runder i træk før AaB vågnede op og lukkede kampen med 16-10 og dermed var de videre med 2-0 samlet over Eastern Wizards.

I den anden semifinale var det HS og Damer! og SMÅT BRÆNDBART der kæmpede om en plads i finalen og dermed sikre minimum 3500kr. De skulle ud på Mirage (SB), Overpass (HS) og decider var Nuke. På Mirage havde HS ikke de store problemer og var klart det bedste hold af de to, da de vandt 16-8. Kampen skulle derefter over på Overpass og her var det en langt mere lige kamp. HS tog første pistol og de efterfølgende runder, men SB svarede hurtigt tilbage og sluttede første halvleg bedst med 10-5. Dermed skulle HS oppe sig for at vinde map’et og med en overbevisende anden halvleg gjorde de netop dét, da de kom tilbage og vandt 16-13.

Finalen stod derfor mellem AaB eSport og HS og Damer! på Cbble, Overpass og Inferno. AaB startede ud med igen at demonstrere hvor godt et T-side hold de er på Cbble med en 11-4 første halvleg, lige som de havde vist i anden halvleg mod EW. I anden halvleg kom HS tilbage ved bl.a. at vinde pistolen, men AaB fik til sidst nok runder i streg til at vinde med 16-11. På Overpass var AaB færdig med at se sig tilbage og kørte den ene runde ind efter den anden, og inden man havde set sig om var kampen forbi efter bare 18 runder.

Dermed er AaB eSport som kan kalde sig vinder af finalespil #1 i WAOO CS:GO LIGAEN #2 og samtidig glæde sig over at have vundet de 5000kr., mens at HS og Damer! måtte nøjes med 2. pladsen og de 3500kr.

Vi ser frem til at se holdene fra division 1 og 2 i aktion i næste weekend d. 10.-11. hvor vi afholder finalespil #2.

Lineups

HS og Damer!

bobbeR
Empty
drot
WeiZtastiC
Kv.
Bambi
Guldbrandt

AaB eSport

Shockie
EmiLiuZ
wadion
fargo
Nanoon
biian

 


Præmier

-Finalespil #1- (top 4 fra Div 3 & 4)
1. plads = 5000,-dkk – AaB eSport
2. plads = 3500,-dkk – HS og Damer!

En stor tak skal selvfølgelig også lyde til Waoo som har sponsoret ligaen.

www.waoo.dk

 


Dag 1 (gruppespil)

Det blev slutningen på dag 1 af vores finalespil #1 i WAOO CS:GO LIGAEN sæson 2, og dermed fik vi fundet de 4 hold som i morgen skal spille playoffs.

I dag skulle top 4 fra division 3 spille mod top 4 fra division 4.
I gruppe 1 startede AaB eSport ud mod Team Hastatus, som intet kunne stille op og måtte se sig slået med 16-0, 16-0. Samtidig vandt HS og Damer! over SPC med 2-0, og selvom første map blev 16-5, skulle de helt ud i overtime på andet map som blev 19-17.

Dernæst var det så AaB eSport der skulle møde HS og Damer! i upperbracket. Her blev det nogle tætte maps på Mirage og Nuke. På Mirage var det AaB som klarede det bedst i første halvdel af kampen, men HS og Damer! sluttede stærkt af, og de måtte derfor ud i overtime. Og her forsatte HS og Damer! deres moment og vandt map’et 19-16. På Nuke blev det meget frem og tilbage, men til sidst blev det HS og Damer! der kunne kalde sig sejrsherre efter 16-13 og kom dermed videre til playoffs med et samlet 2-0 over AaB eSport.

I lower bracket måtte SPC forlade finalespillet da de pludselig ikke kunne stille hold og det gav derfor W/O til Team Hastatus. Dermed stod decider kampen mellem dem og Aab eSport. Her blev resultatet næsten det samme som i deres første kamp, nemlig 16-0, 16-1, og dermed spillede AaB eSport sig videre playoffs i morgen.

I gruppe 2 var det SMÅT BRÆNDBART fra division 3 som skulle møde Team nN fra division 4, og her kunne niveau forskellen tydeligt ses. Første map var Mirage som sluttede efter bare 17 runder med scoren 16-1 til SMÅT BRÆNDBART, og andet map Cache blev ikke meget anderledes da de her vandt 16-2.

Samtidig med dén kamp spillede Eastern Wizards fra division 3 mod WickedGaming fra division 4. De skulle ud på Mirage, Overpass og til sidst Train. På Mirage var det Eastern Wizards som var bedst da de vandt map’et 16-7, mens at historien var lige modsat på Overpass hvor det var WickedGaming der tog sejren. Kampen skulle derfor ud på Train, og her startede Wizards ud med en stærkt første halvleg som sluttede 11-4 i deres favør. Men med en vundet pistol runde, og generelt en god anden halvleg fik Wicked spillet sig tilbage på 12-13 og fik dermed bragt spændingen tilbage i kampen. Den varede dog ikke længe da Wizards igen trak i arbejdstøjet og fik lukket til scoren 16-12 og dermed 2-1 samlet.

I upperbracket kampen var det så SMÅT BRÆNDBART der skulle kæmpe imod Eastern Wizards. Efter en tæt første kamp som endte 16-14 til Wizards på Mirage skulle kampen over på Inferno. Og her var der ingen tvivl. Wizards holdte W i bund, og map’et endte hurtigt 16-0. Derved spillede de sig videre til playoff kampene i morgen.

I lowerbracket måtte også Team nN forlade finalespillet på grund af mangel på spillere. Derfor var WickedGaming videre til decider kampen mod SMÅT BRÆNDBART. Første map var Mirage og her var Wicked klart bedst eftersom at de blev hurtigt færdige med en 16-2 score. Dernæst var det Train der skulles spilles på, og her var det en helt anden kamp som skulle helt ud i overtime for at blive afgjort. BRÆNDBART trak til sidst det længste strå og tog map’et 19-17. Kampen stod nu derfor 1-1 i maps og det var derfor tid til 3. og afgørende map, Overpass. Her var det metr0 og Gus.B der førte an for SMÅT BRÆNDBART og det hjalp dem i playoffs da de vandt 16-12.

Brackets


Danske eSport - Facebook chatgruppe https://www.facebook.com/groups/1508178942841208/

eSport.dk - Hurtige eSports nyheder https://www.facebook.com/eSportdk/

No comments

Skriv et svar