Menu

WAOO CS:GO LIGAEN #3 – DATOER OG FEEDBACK

Der er nu kun små 3 uger til at vi åbner for tilmeldingen til 3. sæson af Waoo CS:GO Ligaen og I får derfor lige datoerne igen, samt mulighed for at have indflydelse på hvordan P-turneringen skal afvikles.

Datoer

Her er den komplette oversigt over datoerne for 3. sæson af Waoo CS:GO Ligaen:

Tilmelding: 28. august til  11. september
P-turnering: 16. + 17. september
Liga start: 26. september
Transfervindue: 13. oktober  – 15. oktober
Pause: 16. oktober  – 22. oktober (grundet efterårsferie)
Planlagt dato for sidste kamp
: 7. november
Alle kampe SKAL være spillet senest : 9. november
Finalespil #1: 11. november + 12. november
Finalespil #2: 18. november + 19. november

 

Feedback til p-turneringen

Det er svært at fordele holdene ud i divisionerne, hvor vi kan sikre at skills er nogenlunde jævne over det hele. De eksisterende hold har ofte ændringer på lineup, ligesom der kommer mange nye hold ind. Derfor indførte vi P-turneringen, som er endnu et “værktøj” til at få placeret holdene i divisionerne så godt vi nu kan.

Siden sidste sæson har vi haft en løbende dialog om hvordan P-turneringen skulle struktureres. Det er jo ikke bare en turnering der skal spilles, men strukturen i den skal gerne være sådan at resultatet af den, sådan nogenlunde kan overføres til fordeling i divisionerne.

Inden vi beslutter os endeligt for hvordan P-turneringen skal laves, vil vi gerne høre om I har nogle kommentarer til struktur og evt. forslag til ændringer til P-turneringen?

Vi vil rigtig gerne høre fra især jer som har spillet med i de foregående sæsoner. Kun sammen kan vi lave den bedste P-turnering og dermed liga for alle parter.

Vi kan kontaktes disse steder:
Facebook: https://www.facebook.com/eSportdk
Discord (skriv til en admin): https://discord.gg/fC7P34v
Email: csgo@slap.dk


Danske eSport - Facebook chatgruppe https://www.facebook.com/groups/1508178942841208/

eSport.dk - Hurtige eSports nyheder https://www.facebook.com/eSportdk/

One comment

  1. blaqcsgo siger:

    Jeg foreslår at hold der tidligere har deltaget vinder noget ved at have placeret sig højt. Der mangler sammenhæng mellem jeres seasons – eksempel: hold der har 3 spillere, som stadig konkurrerer sammen og placerede sig i toppen i deres division får et spot eller en anden form for gevinst.

Skriv et svar